Σας συστήνουμε να κλείνετε τα εισιτήριά σας από τις αεροπορικές εταιρίες:
Aegean Airlines Croatia Airlines KLM Qatar Airways
είτε από τα παρακάτω ταξιδιωτικά γραφεία:
TravelPlan airtickets petas skypicker TravelPlanet24 Wego Airshop.gr

Friday, January 21, 2011

Προσφορές Alitalia



Ταξιδέψτε με την Alitalia και ανακαλύψτε τις ομορφιές της Ιταλίας, την τέχνη της, τον πολιτισμό της, τη μόδα. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε παραδείγματα τιμών για ορισμένους από τους υπέροχους προορισμούς που πετάει η Alitalia. Οι τιμές ισχύουν για αναχωρήσεις μέχρι 31 Μαϊου 2011 και συμπεριλαμβάνουν φόρους, τέλη και επίναυλο καυσίμων.



Ετοιμάστε τη βαλίτσα σας και ταξιδέψτε σε έναν από τους υπέροχους ευρωπαϊκούς προορισμούς που πετάει η Alitalia. Δείτε στη συνέχεια ορισμένα πραδείγματα τιμών για κάποιους από τους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Οι τιμές ισχύουν για αναχωρήσεις μέχρι 31 Μαϊου 2011 και συμπεριλαμβάνουν φόρους, τέλη και επίναυλο καυσίμων.



Επωφεληθείτε της προσφοράς της Alitalia και ταξιδέψτε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις Η.Π.Α. και τον Καναδά. Η προσφορά παρατάθηκε για αγορές μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2011. Ισχύει για ταξίδια μέχρι 14 Απριλίου 2011.



Ταξιδέψτε με την Alitalia σε μαγευτικούς προορισμούς στη Βόρεια Αφρική. Δείτε στη συνέχεια παραδείγματα τιμών, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, τελών και επίναυλου καυσίμων. Οι τιμές ισχύουν για αναχωρήσεις μέχρι 31 Μαϊου 2011.



Περισσότερα εδώ

www.air-offers.com

No comments:

Post a Comment