Σας συστήνουμε να κλείνετε τα εισιτήριά σας από τις αεροπορικές εταιρίες:
Aegean Airlines Croatia Airlines KLM Qatar Airways
είτε από τα παρακάτω ταξιδιωτικά γραφεία:
TravelPlan airtickets petas skypicker TravelPlanet24 Wego Airshop.gr

Tuesday, June 7, 2011

Πτήσεις εσωτερικού από Olympic Air


Η Olympic Air προσφέρει 50.000 θέσεις για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας, εκτός από τις πτήσεις από Αθήνα προς Αστυπάλαια, Λέρο, Μήλο, Νάξο, Πάρο, Ικαρία, Κάρπαθο, Κύθηρα, Σκιάθο και Κάλυμνο, και από Ρόδο προς Κάρπαθο, Κάσο, Σητεία, Κω, Λέρο, Αστυπάλαια και Καστελόριζο, με τιμές που ξεκινούν από 38 ευρώ για πτήσεις προς Αθήνα και από 58 ευρώ για πτήσεις από Αθήνα.

Οι προσφορές ισχύουν για όλα τα δρομολόγια εσωτερικού της Olympic Air (εκτός από τις πτήσεις από Αθήνα προς Αστυπάλαια, Λέρο, Μήλο, Νάξο, Πάρο, Ικαρία, Κάρπαθο, Κύθηρα, Σκιάθο και Κάλυμνο, και από Ρόδο προς Κάρπαθο, Κάσο, Σητεία, Κω, Λέρο, Αστυπάλαια και Καστελόριζο) και για απευθείας πτήσεις, από ή προς Αθήνα.

Η ισχύς της προσφοράς ξεκινάει από τις 7 Ιουνίου και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 14 Ιουνίου 2011, ενώ αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 15 Ιουνίου έως και 30 Οκτομβριου 2011.

Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.

Περισσότερα εδώ

www.air-offers.com

No comments:

Post a Comment