Σας συστήνουμε να κλείνετε τα εισιτήριά σας από τις αεροπορικές εταιρίες:
Aegean Airlines Croatia Airlines KLM Qatar Airways
είτε από τα παρακάτω ταξιδιωτικά γραφεία:
TravelPlan airtickets petas skypicker TravelPlanet24 Wego Airshop.gr

Tuesday, April 17, 2012

Qatar Airways: 25% έκπτωση


Από σήμερα και ως τις 19 Απριλίου 2012 κερδίστε ως και 25% στην Οικονομική και Διακεκριμένη θέση για ταξίδια σε όλο το δίκτυο της Qatar Airways. 

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, κάντε κράτηση τώρα!

Σας καλωσορίζουμε στις πτήσεις της Qatar Airways! 
Ισχύει μόνο για πτήσεις που εκτελούνται από την Qatar Airways, εξαιρούνται όλα τα δρομολόγια από Βεγγάζη, Γενεύη, Μισάντ, Σιρίζ, Τρίπολη, Ζυρίχη και όλες οι πτήσεις μεταξύ Ντόχα και Χιούστον, Μόντρεαλ, Μανίλα, Σανγκάη, Ουάσινγκτον και πτήσεις μεταξύ Σάο Πάολο και Μπουένος Άιρες. 
Πωλήσεις από 17 ως τις 19 Απριλίου 2012
Περίοδος ταξιδιού: από 20 Απριλίου ως 6 Ιουνίου 2012, οι πτήσεις επιστροφής θα πρέπει να ξεκινούν όχι αργότερα από τις 6 Ιουνίου 2012
Η προσφορά ισχύει για άμεσες αγορές μόνο
Η προσφορά ισχύει για Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση για εισιτήρια με επιστροφή (στις πτήσεις που δεν είναι διαθέσιμη η Διακεκριμένη Θέση ισχύει η Πρώτη Θέση)
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα πτήσεων στο αντίστοιχο booking class.
Οι ναύλοι συμπεριλαμβάνουν τους φόρους, επίναυλο καύσιμων και λοιπά τέλη αεροδρομίων. Service Fees ενδέχεται να χρεωθούν σε εισιτήρια που αγοράζονται από τα γραφεία της Qatar Airways και ταξιδιωτικά γραφεία.
Οι ναύλοι είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα qatarairways.com και ήδη συμπεριλαμβάνουν την έκπτωση όπου αυτή ισχύει.
Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται δεν μεταβιβάζονται και δεν αλλάζουν. Ακυρώσεις δεν επιτρέπονται (εξαιρούνται τα δρομολόγια που αναχωρούν από Βραζιλία).
Για τα δρομολόγια που αναχωρούν από Βραζιλία τα εισιτήρια δεν εξαργυρώνονται δεν μεταβιβάζονται και δεν αλλάζουν. Ακυρώσεις πριν την αναχώρηση επιτρέπονται με ακυρωτικά 300USD. Ακυρώσεις κατόπιν αναχώρησης δεν επιτρέπονται.
Σε περιπτώσεις non show το εισιτήριο χάνει την αξία του και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλη υπηρεσία, δεν εξαργυρώνεται δεν αλλάζει και δεν γίνονται άλλες κρατήσεις.
Ελάχιστη διαμονή: 3 μέρες, Μέγιστη διαμονή: 1 μήνας.
Stopover δεν επιτρέπεται.
Ισχύουν εκπτώσεις ναύλων παιδιών/βρέφη.

Περισσότερα εδώ

www.air-offers.com

Σας συστήνουμε να αγοράζετε τα εισιτήριά σας από εδώ ή εδώ

No comments:

Post a Comment