Σας συστήνουμε να κλείνετε τα εισιτήριά σας από τις αεροπορικές εταιρίες:
Aegean Airlines Croatia Airlines KLM Qatar Airways
είτε από τα παρακάτω ταξιδιωτικά γραφεία:
TravelPlan airtickets petas skypicker TravelPlanet24 Wego Airshop.gr

Saturday, July 13, 2013

Swiss: Φανταστική προσφορά για Γενεύη από Σεπτέμβρη



Από την 1η Σεπτεμβρίου 2013 μια νέα εποχή ταξιδιωτικών πλεονεκτημάτων αρχίζει για όλους τους πελάτες της SWISS που ταξιδεύουν για τη Γενεύη. Η SWISS επεκτείνει την κλίμακα των ναύλων της στις απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Γενεύη προσφέροντας ακόμα και τη δυνατότητα να ταξιδεύετε μόνο με τη χειραποσκευή σας.

Ιδιαίτερα προσιτές τιμές: Geneva Economy Light Εάν η ευελιξία είναι προτεραιότητα σας και έχετε την δυνατότητα να ταξιδεύετε μόνο με τη χειραποσκευή σας τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τους ακόμα χαμηλότερους ναύλους, “Geneva Economy Light” από €59.- για εισιτήρια απλής διαδρομής και από €79.- για εισιτήρια μετ’ επιστροφής. Και όλα αυτά πάντα με την ποιότητα της SWISS.

Τα εισιτήρια για τη νέα κλίμακα τιμών είναι διαθέσιμα για ταξίδια από 1η Σεπτεμβρίου 2013.

Από Αθήνα
Geneva Economy Light
Εισιτήρια απλής διαδρομής από 59€
Εισιτήρια μετ' επιστροφής από 79€
Geneva Economy Flex
Εισιτήρια απλής διαδρομής από 99€
Εισιτήρια μετ' επιστροφής από 159€

Όροι και κανονισμοί
Οι τιμές ισχύουν για απλή μετάβαση και μετ 'επιστροφής κατ’ άτομο στις απευθείας πτήσεις προς Γενεύη και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους, τέλη και τα έξοδα παροχής υπηρεσιών για κρατήσεις μέσω του swiss.com. Μπορεί να υπάρξει προσαύξηση ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής. Οι φόροι αεροδρομίων μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς λόγω διακύμανσης των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Τυχόν τέτοιες μεταβολές θα επηρεάσουν και την τελική τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα θέσεων. Υπόκεινται σε αλλαγές.

Geneva Economy Light
Η τιμή επιτρέπει τη μεταφορά μιας χειραποσκευής (μέχρι 8 κιλών / μέγιστο μέγεθος 55 x 40 x 23 εκ.). Δεν επιτρέπεται η μεταφορά καταγεγραμμένων αποσκευών (δεν ισχύει η δωρεάν μεταφορά αποσκευών). Δεν επιτρέπεται η αλλαγή και η ακύρωση του εισιτήριου. Επιτρέπεται η αναβάθμιση σε Economy Flex.

Περισσότερα εδώ

www.air-offers.com

No comments:

Post a Comment